Hoe het begon.....

Je kent het vast wel, na een dag lekker shoppen heb je de mooiste outfits gescoord, maar je mist de finishing touch. Net dié ketting of geweldige tas die een outfit helemaal compleet maakt, heb je niet kunnen vinden. Jaren geleden hadden wij ook regelmatig dit probleem. Toen waren er in de winkels nog nauwelijks trendy sieraden verkrijgbaar.
Wij raakten in die tijd geïnspireerd en begonnen met het ontwerpen van sieraden. Bij elke outfit een bijpassend sieraad. Mensen om ons heen raakten ook enthousiast en droegen onze handgemaakte sieraden. Dat was een mooi begin.

Om meer te voldoen aan de wensen van de klant en een grotere doelgroep aan te spreken, hebben wij in 2008 Ricla Design opgericht. Onze collectie werd uitgebreid met tassen, sjaals, horloges, riemen en nog veel mee. Kortom voor elk wat wils!!

Onze producten verkopen wij ook op fairs en beurzen. Wij ontmoeten daar een heel gemêleerd publiek en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan. Met die ervaring op zak en met de trends van dat moment in het achterhoofd, gaan wij elke keer weer op zoek naar de mooiste Bijou & more. Alle producten worden met passie en veel enthousiasme door ons persoonlijk uitgezocht en ingekocht. 

Bij ons staan persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteit verhouding dan ook hoog in het vaandel. Het geeft ons een kick, als ons steeds wisselend assortiment, weer goed wordt ontvangen. En als onze klant keer op keer tevreden is, geeft ons dat echt veel voldoening!!